Klassisk guld halskæde - udtryk din kærlighed

Hvis du er en mand, der ønsker at udtrykke hvor højt du elsker dit livs kærlighed, vil en guld halskæde som gave afgjort blive belønnet med fugtige øjne efterfulgt af et lykkeligt klem. Der findes utallige designs inden for guldhalskæder at vælge imellem, og disse dyrebare råd sikrer, at du ender med at købe en iøjnefaldende halskæde, der tiltaler dine sanser, din partner og din pengepung på samme tid.

Guldsmykker har forandret sig igennem århundrederne, men den klassiske årsag til at give dem som gave til at kær person er stadigvæk den samme. Guldsmykker, heriblandt guldhalskæder, findes i forskellige karat, der indikerer guldets renhed. For eksempel: 24K guld er renere end 18K, der til gengæld har en højere renhed end 14K.

Du kan gå efter en halskæde i 14K eller 18K, hvis din økonomi er lidt stram, men du kan også gå direkte efter 24K, hvis pengene ikke betyder noget. Ud over karat-niveauet er stil og robusthed også vigtige for dit valg af guldhalskæde til den person, der får hver dag til at synes lys og solbeskinnet.

En guld halskæde består af mange led

Popcorn guld halskæde

En guldhalskæde består som regel af mange led, som tilsammen danner en kæde, der som regel er omkring 18 tommer lang - selv om du kan få halskæder på over 30 tommer i længden. Disse led skal ikke kun se spektakulære ud, da de forbinder hinanden, men de skal også være robuste nok til at kunne klare vægten af et vedhæng, eller endnu bedre: En guldmedaljon.

Tykke halskæder ser muligvis godt ud på mænd, men du bør kigge efter en tyndere halskæde, der ser elegant ud, men som også er stærk nok til at kunne bære en almindelig eller besat guld medaljon.

Du kan besøge smykkebutikker eller endda lede hos online butikker for at finde en kombination af en halskæde og en medaljon, der falder i din smag ved første øjekast. Hvis det er nyt for dig at købe guld, bør du spørge en mere erfaren ven eller et familiemedlem til at tage med dig.

 

Popcorn guldhalskæder

Valg af guld halskæde

Når du vælger din halskæde, bør du kigge efter en smart og kunstfærdig guld halskæde med en fantastisk afslutning. Du finder med sikkerhed mange halskæder i 14K og 18 K guld. Du kan også vælge et vedhæng eller en guldmedaljon, med rund zirkon eller rigtige diamanter, alt efter dit budget.

Det er ikke nødvendigt kun at vælge en hjerteformet medaljon, da det også er muligt at få en rund eller oval medaljon. Du bør dog sikre dig, at din guldhalskæde tematisk matcher din medaljon.

Ud over gult guld, kan du også vælge din halskæde i hvidguld eller rødguld, der har flere andre metaller iblandet almindeligt guld, selv om prisen på disse eksklusive vidundere er i den højere ende af skalaen.

Du kan også vælge en tung guldhalskæde med sammenviklede guldblade eller andre designs for neden, frem for det traditionelle vedhæng eller en medaljon. Disse designs er mere populære i Mellemøsten og Asien, selv om du sagtens kan finde butikker, der også sælger den slags mere komplekse smykker.

Disse halskæder er helt sikkert ret dyre, især hvis de findes i 18 K eller 24 K. Det design, som du kan være helt sikker på, at din udkårne vil synes om, er en tyndere, men spektakulær guldhalskæde med en matchende guldmedaljon – alt sammen pakket i en flot smykkeæske eller en pung af silke eller ruskind.

En halskæde kan med sikkerhed sige mere end mange ord, især hvis den er lavet af guld. Hvis du er vildt forelsket og har behov for at udtrykke dine følelser, vil det at give en guld halskæde til din udkårne, helst med en guldmedaljon, helt sikkert frembringe nogle glædestårer hos din partner.