Vælg den perfekte guld halskæde

Guldsmykker bruges på mange måder som statussymbol. Det kan være et symbol på et tilhørsforhold til en gruppe, en elskers symbol på evig kærlighed, rigdom og luksuøs livsstil, og selv modeekspertise.

At vælge et guldsmykke kræver opmærksomhed og eftertænksomhed, især når det drejer sig om at vælge en guld halskæde, simpelthen fordi det er et af de smykker på en person, som man nemmest lægger mærke til.

Guld halskæde til mænd Guldhalskæder Guldhalskæde med læder

En guld halskæde er virkelig højt værdsatte som modetilbehør og som gaver til både mænd og kvinder. Så vær sikker på, at du køber det rigtige til dit tøj eller den, du holder af. I nedenstående findes et par gode råd til hvordan du scorer topkarakter med dit valg af guldhalskæde.

Guld halskæde der matcher din stil

Match kædens stil med bærerens køn og stil. En guld halskæde til en kvinde til aftenbrug eller til formelle lejligheder er almindeligvis tyndere, og den sættes ofte sammen med et vedhæng. Uanset hvad; folk, der ønsker at gå med noget dagligdags for at pifte deres tøj op kan måske også vælge længere og tykkere kæder.

Mænd går typisk med bredere kæder. Nogle mænd kan godt lide forskellige kædelængder og -bredder for at opnå et storslået og hip-hop-agtigt look, som rappere og kunstnere har.

Find den rette stil ved at kigge de forskellige kædemønstre igennem. Nogle har det klassiske, tynde look, som man kender hos mange kvinder – eksempelvis de cirkulære, firkantede og rektangulære led samt diamantled. Mange stilarter kommer fra disse ledformer.

Designet inden for mænds guld halskæder er mere tæt, og mønstrene har mere kant, så som reb, slange, kurvet samt solide kædeled til at matche staturen på ham, der bærer den.

Valg af materiale til din halskæde

Beslut hvilken type materiale du foretrækker. Det er nemmere at vælge halskæder i rent guld til kvinder end til mænd. Kvinders halskæder er tyndere og bæres normalt ved specielle lejligheder, så de udsættes ikke for dagligt slid. Da guld af natur er et blødt metal, er det ikke tilrådeligt at købe kæder til mænd i 24 karat.

De tykkere kæder er almindeligvis legeringer af guld og stærkere metaller, inklusive sølv, kobber, nikkel eller zink. For de, der er prisbevidste er det måske en idé at købe en guldbelagt halskæde, da den vitterligt er mindre dyr. Guldbelagte halskæder er lavet af forskellige metaller, men er belagt med rent guld for at få dem til at ligne den ægte vare.